Mistä tietää, että suhde on päättynyt? Onko kaikki lopussa kun toinen muuttaa pois yhteisestä kodista, vaiko sitten kun kumpikaan ei enää halua nähdä toista? Onko loppu todella loppu?
Olemme asuneet erillämme syyskuun ensimmäisestä päivästä alkaen. Tunnelmat ovat vaihdelleet kuukauden aikana todella rajusti rakkaudesta suruun, uudelleen ihastumiseen ja vihaankin.Vaikka tämä ero ei ole kohdallani ensimmäinen, tuntuu se silti ylivoimaisesti vaikeimmalta ylittää. Ehkä ikä tekee ihmisen haavoittuvaisemmaksi. Kun ystävät ympärillä avioituvat ja saavat lapsia, tuntuu eron tuoma pettymys omalla kohdalla entistä musertavammalta. Olen edelleen yksin - olenko siis aina yksin?

Yksinjäämisen pelosta on kai kyse siinä, että ei oikeasti halua tietää onko suhde ohi vai ei.Vaikka asumme eri osoitteissa ja suhde on facebookvirallisesti päättynyt, olemme silti viettäneet useita öitä, jopa kokonaisen viikonlopun yhdessä. Olemme tehneet yhdessä asioita vastaavaan tapaan, kuin suhteemme alussa. Seksi on jopa parempaa kuin seurustelumme alkuvaiheessa. Olemmeko siis eronneet, vaiko edelleen yhdessä? Vai olemmeko palanneet yhteen ennen kuin ehdimme edes erota?