Kyllä Saarisen Esa osaa...kieltämättä nuo kolahtivat aika tehokkaasti. Jotenkin hassun levollinen olo.
Tämän keskustelun lopullinen tavoite on meillä molemmilla vielä hämärän peitossa, ja tiedän että sen saavuttaminen vaatii paljon töitä. Jaksan silti uskoa että hyvin tässä käy.

Toivottavasti se tavoite on yhteinen. Ja liittyy siihen että olisimme jälleen yhdessä.

Itse olen valmis tekemään asian eteen töitä, siitä tämä ei jää kiinni. Omat virheeni ovat ilmeisiä ja tiedostettuja. Luonnevikoja, omia tapoja ja henkilökohtaisia arvostuksia on toki vaikea muuttaa.
Aika vaikea tunnistaa lopulta sitä, mistä pitäisi luopua ja mistä pitää kiinni voidakseen elää toimivassa parisuhteessa.

Toivon, että kun on päätösten aika keskustelun lopussa, perusteet ovat varmasti kunnossa. En ole enää vakuuttunut siitä että erotessamme asiat olivat niin. Toisaalta, perusteet ovat subjektiivisia eikä niitä voi loputtomasti järkeistää. Lopulta tunteet kuitenkin hoitavat päätöksen.

Kaikki tämä tuska eron jälkeen on kuitenkin tuonut esiin paljon sellaista, mikä olisi hautautunut suhteessa joko päivittäisen kanssakäymisen, raivokkaan riitelyn ja pakkosovun keskiöön. Nyt asiat ovat pöydällä ja niistä on pakko puhua, mikäli aiomme jatkaa tai edes erota lopullisesti. Tavallaan siis rakentava tilanne.

Unettaa.