Aamusta alkaen on ollut kiireinen, mutta hurjan hupaisa päivä. Olen ollut loistotuulella. On hymyilyttänyt ihan muuten vaan...

Illalla kävin jumpassa polttamassa rasvakudosta ja purkamassa paineita. Sen jälkeen istuin viinilasillisella hyvässä seurassa. Nyt väsyttää julmetusti, mikä tuntuu parhaudelta. Viimeiset pari yötä ovat taas menneet vähän huonolla ja vähäisellä unella, joten on ihan loistavaa jos nukun nyt vähän paremmin. Raskas viikko takana, raskas päivä vielä edessä, mutta loistavaa että on melkein viikonloppu.

Olen menossa mökille, mikä tavallaan vähän harmittaa. En ole käynyt siellä sitten viime kesän. Kotona en ole käynyt sitten joulun, eikä kokemusta ole tehnyt mieli vähään aikaan toistaa. Toivottavasti mieli pysyy nyt korkealla. Olen päättänyt ensimmäistä kertaa koskaan kokeilla juoksemista mökkiseudun hiekkatiellä, en ainakaan muistaakseni ole koskaan juossut siellä. Sopivan mäkinen maasto asettaa haastetta.

Juoksemisen lisäksi aion tietysti nukkua, mutta myös lukea. En ole lukenut pitkään aikaan mitään, paitsi väkisin. Aion nyt harjoitella sitä taitoa uudelleen. Lisäksi aion tavata kavereita ja jossain välissä pitäisi ehtiä myös harvoida, joka tietyillä tahoilla ehkä on visiittini ykkösaktiviteettina. Paljon mahdollista toki on, että näistä kaikista suunnitelmista haravointi on ainut joka toteutuu, sillä siihen minua piiskataan mukaan ankarasti, muu on oman aktiviteetin varassa. Nukkumista lukuunottamatta - se ei vaadi minkäänlaista aktiviteettia.

Uskoisin että juuri nyt kannattaa mennä kotiin, olen aika vahvana. Juuri nyt muistot eivät vedä mieltä katkeraksi, vaan voin keskittyä omaan hyvään oloon. Ja olo on valmiiksi aika hyvä...  

Emiliana Torrini - Today Has Been Okay