Elämäni on kärsimätöntä sinkoilua. Eihän se toki koko ajan ole, mutta kun tilanteet ja mielialat muuttuvat niin vauhdikkaasti, tuntuu että en oikein hallitse mitään. Työ on alkanut asettua. Olen vähemmän stressaantunut kuin alussa. Pystyn taas keskittymään ja rauhoittumaan. Asiat tuntuvat mielekkäiltä ja työhuone on valoisa.

Tässä keväässä minusta tuntuu siltä, että virheet ovat yhtä tärkeitä kuin oikein tehdyt asiat. Kaikki vie eteenpäin, kunhan jotain tapahtuu. En malta odottaa, en oikein tiedä mitä, mutta jotakin suurta ja ihmeellistä. Jos elämä ei ole tässä ja nyt, se saa minusta esiin kärsimättömän ihmisen. Yksikään hetki ei ole liian vähäpätöinen tuhlattavaksi odotteluun tai hidasteluun.

Minulla on sellainen kuumeinen tunne, kuin vieraalla lentokentällä juuri laskeutumisen jälkeen. Kun kaikki on edessä, mutta et oikein tiedä mihin suuntaan mennä. Joudut ehkä pakostakin odottelemaan, jos et etene rauhallisesti joudut kohta pysähtymään ja kysymään ehkä neuvoa, ehkä jopa kulkemaan jonkin matkaa takaisin. Silti sisällä on tuo suunnaton, kärsimätön odotus, tieto siitä, että kohta kun astut lentokentän ovien ulkopuolelle kaikki alkaa ja istut konkreettisesti taksissa tai bussissa keskellä seikkailua, johon lentokoneessa ollessa olet ollut vasta matkalla.

En tiedä mitä seikkailu kohdallani pitää sisällään, eihän sitä kukaan etukäteen tiedä, tosin ehkä jotkut. Toivoisin, että kohdallani jokainen päivä olisi seikkailu. Että osaisin olla kiinni elämässä siitä huolimatta, että väsyn ja stressaan. Että nauttisin aina parhaan kykyni mukaan. Että jokaisessa ihmisessä ja jokaisen haarautuvan risteyksen kulmissa odottaisi jotain nähtävää ja koettavaa. Jotta en vain kiirehtisi töihin, koneen ääreen, kahviautimaatille, hotkaisten syödylle lounaalle ja väsyneenä päivän päätteeksi salille ja kotiin. Jotta en eläisi putkessa, vaan kokisin kaikessa ne kaikki mahdolliset merkitykset, jotka niihin voivat sisältyä. Ne ihanat hetket ja kokemukset. Pienet välähtävät auringonsäteet,  hyvän olon ja toivon.

Toivoisin että muistaisin joka päivä, että elämä on elämää suurempaa.

Ja kaikki on oleva hyvin, kaikki on oleva hyvin!